Uw camping met animatie in Rouffignac

Kom tijdens uw vakantie in de Dordogne plezier maken met uw gezin door deel te nemen aan de activiteiten, animaties en avonden die Flower camping *** Les Terrasses de Dordogne aanbiedt.

Activiteiten voor uw kinderen in de Dordogne

De camping met animatie biedt verschillende activiteiten voor kinderen onder leiding van een animator. 6 keer per week, in de ochtend, kunnen de jongste kinderen (tot 10 jaar) hun creativiteit kwijt tijdens workshops (kleuren, schilderen, maskers maken…).

In de namiddag ontmoeten de oudere kinderen onze animator voor een schattenjacht, zaklopen, waterspelletjes… Ook de ouders zijn welkom. Lachen gegarandeerd!

camping animation famille rouffignac
camping sentier pedestre rouffignac
animations enfants

De paden en de omgeving van de camping

Op het 42 ha grote domein van Flower camping *** Les Terrasses de Dordogne vindt u bijna 10 km aan bewegwijzerde en beveiligde paden waar u gevarieerde landschappen en een gevarieerde flora kunt ontdekken en, als u geduldig en discreet bent, de plaatselijke fauna (herten, reeën, wilde zwijnen, konijnen, vossen en vele anderen…).

camping-avec-animation-rouffignac

Uw camping met gezinsanimatie in de Dordogne

 Doe mee met onze animator voor sporttoernooien op de camping in een gezellige sfeer. Of je nu liever plezier maakt als gezin of het opneemt tegen andere tegenstanders, het sleutelwoord is goede humor. Dus, ben je klaar voor een jeu de boules toernooi, tafeltennis, een voetbalwedstrijd, waterpolo of volleybal? Trek dan je sportschoenen aan!

De speeltuin en de sportfaciliteiten

Profiteer van uw verblijf in de buurt van Sarlat in de Dordogne om u met uw gezin te vermaken in ons verwarmde zwemparadijs of om te sporten op ons multisportterrein.

Er is geen excuus om niet te sporten. Wij beschikken over verschillende sportfaciliteiten. Op een multisportterrein met kunstgras kunt u tennissen, voetballen, badmintonnen, basketballen en volleyballen. Ideaal om je te vermaken tijdens het sporten.

camping terrain sport rouffignac
camping air de jeux dordogne

Wissel ballen of speel een wedstrijd op onze 2 pingpongtafels in een overdekte ruimte. Kom samen met uw familie of ontmoet nieuwe mensen voor een spelletje petanque op onze bowlingbaan.

Heb je je uitrusting niet? Geen probleem, wij kunnen u de rackets, petanqueballen, ballen, lenen bij de receptie tegen een borg van 5 €.

Deel een moment van gezelligheid door deel te nemen aan onze sporttoernooien.

soirée karaoke

Uw avondanimatie op de camping 

Elke maandagavond, van 11 juli tot 21 augustus 2023, na een dag de toeristische trekpleisters van de Périgord Noir te hebben bezocht, kunt u op de camping genieten van een avond entertainment voor het hele gezin. Woon een muziekconcert bij, een clownsshow of neem deel aan een karaoke in een ontspannen sfeer in het bar-restaurant.

Het programma van evenementen en activiteiten van de camping is te vinden bij het zwembad, de receptie, het restaurant en de toiletten.

Let op:

Wanneer beginnen de animaties in het seizoen?

De evenementen beginnen begin juli en eindigen eind augustus.

Hoe kom ik aan de kalender of het programma van evenementen?

Het activiteitenprogramma verandert elke week. Het wordt zondag aan de vakantiegangers onthuld. U vindt het op het animatiebord in de bar/restaurant. We presenteren het ook elke zondagavond tijdens het welkomstdrankje.

Wat vinden onze klanten van de animaties?
5/5
Marine C

Een geweldig verblijf in een chalet op deze rustige familiecamping! De kinderspelen waren erg populair bij onze kinderen en ook de zwembaden waren erg in trek. De pingpongtafels staan in een overdekte ruimte, wat geweldig is bij wind of slecht weer.

5/5
E B

Een overnachting met de familie in het voorjaar in een zeer mooie, goed uitgeruste chalet, midden in een prachtige groene omgeving. Geweldige spellen voor kinderen met een piratenglijbaan en een tokkelbaan, en niet te vergeten een megatrampoline. Een paar geiten en ezels om te aaien aan het begin van een prachtige bucolische wandeling die u niet mag missen.

5/5
Annaick B

15 dagen op deze prachtige camping met binnen- en buitenzwembad. Aangenaam personeel en eigenaars. Geweldige avondconcerten en het zeer goede restaurant van de camping.

Ontdek de diensten, de waterzone en de chalets van onze camping